Předchozí
Další

Penzion u Terezky, Hlohovec

Dědina 50, Hlohovec, 69143

od 2.200 Kč
pokoj/noc
Zobrazit další ceny
Snídaně v ceně
Připojení k internetu
Bez restaurace
Parkování
Možnost koupání Možnost koupání
Domácí zvířata Domácí zvířata - NE
Zjistit dostupnost

O nás

Náš nově zrekonstruovaný penzion se nachází v krásné vinařské obci Hlohovec, která leží přímo v srdci krajinného celku Lednicko-Valtický areál. Hlohovec je spolu s Lednicí, Valticemi a Mikulovem jedním z turisticky nejatraktivnějším místem pro milovníky cykloturistiky, dobrého vína, obdivovatele spousty historických památek a okolní přírody.

Další informace

Penzion se nachází uprostřed jedné z největších kulturních oblastí. Jsou zde události jako Vinobraní, Dýňobraní, Hvězdné noci, Krojované hody nebo třeba Čokofest a spousta dalších menších akcí, které jsou lákadlem pro všechny milovníky turistiky, dobrého vína a skvělé zábavy.

Našim hostům je k dispozici společenská místnost s televizí, kávovarem, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí, barovým zázemím s vinotékou a chlazenými nápoji. Můžete si také odpočinout si na lehátku v případě nepřízně počasí nebo posedět venku pod pergolami na našem uzavřeném dvoře. Pro rodiny s dětmi je k mání zatravněná plocha s houpačkami a pískovištěm, ale také ohniště, kde je možnost opéct si špekáčky. Kola si u nás uschováte pod zastřešenou pergolou. Naším hostům je vyčleněno parkování přímo před objektem. Všem domácím mazlíčkům a neukázněným hostům je vstup přísně zakázán.

Naše zařízení disponuje kapacitou 18 lůžek bez možnosti přistýlek. Všechny pokoje jsou moderně zařízeny, samozřejmostí každého pokoje je vlastní koupelna se sociálním zařízením, televize a Wifi připojení zdarma. V nabídce máme pokoje ve složení: dva dvoulůžkové, dva třílůžkové a dva čtyřlůžkové pokoje.

Ceny

Čtyřlůžkový pokoj 3.600 Kč
Dvoulůžkový pokoj 2.200 Kč
Třílůžkový pokoj 3.000 Kč

Snídaně v ceně


Platba pouze v hotovosti.

Služby

Bar
Konferenční možnosti
Připojení k internetu
Terasa
Bazén
Nekuřácké pokoje
Rodinné pokoje
Zahrada
Dětský koutek
Parkoviště
Společenské prostory

Kapacita ubytování a služeb

Celkový počet lůžek 18
Třílůžkové pokoje 2
Čtyřlůžkové pokoje 2
Dvoulůžkové pokoje 2

Vybavení pokojů

TV
Vlastní koupelna
WC

Sportovní možnosti v okolí

Bowling, kuželky
Cyklostezky
Půjčovna kol

Mapa

Autobus 180 m
Zjistit dostupnost
zobrazit kontakty

Penzion u Terezky: kontakty