Předchozí
Další

Hotel ZRUČ, Zruč nad Sázavou

náměstí Míru 594, Zruč nad Sázavou, 28522

od 1.250 Kč
pokoj/noc
Snídaně není v ceně
Připojení k internetu
Restaurace
Parkování
Možnost koupání Možnost koupání - Ne
Domácí zvířata Domácí zvířata

O nás

Hotel Zruč je moderní hotel, který prošel v roce 2016 částečnou rekonstrukcí a modernizací. Svým hostům nabízí nejen ubytování v nově zrekonstruovaných, kvalitně vybavených pokojích, ale i strávení příjemných chvil v nekuřácké restauraci, ve vinárně nebo na bowlingu. Připraveny jsou také plně vybavené konferenční prostory a pro větší akce je hotel vybaven dvěma společenskými sály. Konferenční místnost je vhodná pro školení, i pro pořádání reprezentativních schůzek a jednání.

Další informace

Hotel je vybaven nově zrekonstruovanými pokoji ve 4.patře, které byly dokončeny v roce 2016. Snídaně za příplatek jsou podávány v hotelové restauraci. Stálá recepce není zatím k dispozici, předání klíčů od pokojů a platba probíhá v hotelové restauraci ve 2.patře. Všechny pokoje jsou nekuřácké. Prostory pro kuřáky jsou vyhrazeny v každém patře. Domácí zvíře pouze po předchozí domluvě za příplatek. Na obědy i večeře jste zváni do naší nekuřácké hotelové restaurace.

Služby

Konferenční možnosti
Restaurace
Parkoviště
Společenské prostory
Připojení k internetu
Vstup domácích zvířat

Vybavení pokojů

TV
Vlastní koupelna
WC

Restaurace

Příjemná nekuřácká restaurace s vnitřní kapacitou 60 míst, v letních měsících je také otevřená venkovní terasa s další kapacitou cca 40 míst. Pro případ nepříznivého počasí máme k dispozici plynové zářiče a přehozy.

K restauraci přiléhá Francouzský salónek pro 50 osob, vhodný pro pro rodinné oslavy, svatby, smuteční hostiny, firemní a prezentační akce. K dispozici je plátno s dataprojektorem. Možnost divadelního i konferenčního uspořádání. Kromě restaurace můžete také trávit příjemné chvíle v samostatné vinárně ve 2.patře hotelu.

Sportovní možnosti v okolí

Bowling, kuželky

Mapa


zobrazit kontakty

Hotel ZRUČ: kontakty

Telefon: +420 739 055 111
WWW: www.hotelzruc.cz/